Новини й події

Як підписатися на новини й керувати розсилкою:

  1. Вся реєстрація, разом із читанням цієї інструкції, забере близько 5 хвилин.

  2. Тож, тиснемо кнопку «Підписатися».

  3. У розкривному вікні оберіть між «Представником компанії» чи «Приватною особою».

  4. Заповнивши всі обов’язкові поля, відмітьте «пташкою» згоду на обробку персональних даних, далі тисніть кнопку «Надіслати».

  5. На вказану адресу електронної пошти надійде лист-підтвердження. Перейдіть за посиланням у листі – і… Ви зареєстровані!

  6. Наостанок налаштуйте свій профіль. Оберіть ринки й напрями роботи компанії, які Вам цікаві — так Ви отримуватимете релевантну інформацію. Тиснемо «Зберегти оновлення».

Усе готово! Розсилка приходитиме раз на місяць (зрідка можливі також додаткові анонси подій чи привітання). Ви завжди можете змінити налаштування профілю чи відмовитися від розсилки (ці опції є наприкінці кожного листа).

Дякуємо, що Ви з нами!

Слідкуйте за нашими новинами та подіями, щоб дізнатись, як ми розробляємо технології, які надихають завтрашній світ будувати краще майбутнє.

  • if (isSmallPicture) { Накопичувач енергії та вітряні мельниці на тлі; } else if (isBigColumns) { Накопичувач енергії та вітряні мельниці на тлі } else { Накопичувач енергії та вітряні мельниці на тлі }
    Компанія Danfoss придбала технологію перетворювачів напруги 1500 В ПС та команду для розширення асортименту продукції для електрифікації
    середа, 10 січня 2024 р.

    Компанія Danfoss Drives оголошує про придбання виробу ACE300 і виробничої групи фінської компанії Ampner Oy, щоб розширити асортимент продукції для електрифікації за допомогою спеціального силового конвертера 1500 В ПС. Продукт буде інтегровано в асортимент рішень Danfoss Drives для електрифікації з основним акцентом на інтелектуальні мережі й накопичення енергії.

  • if (isSmallPicture) { ; } else if (isBigColumns) { } else { }
    Швидкий та простий монтаж з новими регуляторами для теплої підлоги Icon2™
    понеділок, 28 серпня 2023 р.

    Danfoss Icon2™ забезпечує точне та ефективне керування підлоговим опаленням з функцією "розумного дому" та гнучкістю, що відповідає кожному застосуванню.   

  • if (isSmallPicture) { Циферблат годинника з написом «Кращі рішення»; } else if (isBigColumns) { Циферблат годинника з написом «Кращі рішення» } else { Циферблат годинника з написом «Кращі рішення» }
    VLT® Real-time Clock MCB 117 тепер доступний для всіх приводів VLT®
    четвер, 24 серпня 2023 р.

    Мітка часу підтримує більш швидкий аналіз причин збоїв у роботі.

Тут ви завжди бачитимете наші майбутні вебінари чи інші заходи

Переглянути контакти прес-служби

Співробітники прес-служби компанії Danfoss відповідають на запитання представників преси й журналістів з усього світу 24 години на добу 7 днів на тиждень за телефоном +45-70-20-44-88 

Завітайте на сторінку контактів прес-служби, щоб дізнатися контактні дані наших регіональних і міжнародних прес-служб.